Alegerea hologramei potrivite

Hologramele personalizate oferă cel mai ridicat nivel de siguranță, acestea având forma, dimensiunea, culoarea foliei și modelul diferit de la un client la altul. Acestea pot include microtext și elemente grafice distincte, în funcție de preferințele fiecăruia.

Hologramele nu pot fi scanate sau replicate în poză datorită felului în care reflectă lumina și datorită imaginilor tridimensionale și sunt, în mod dovedit, cea mai eficientă metodă de combatere a falsificării.

La hologramele cu model predefinit, oferim cele mai mici prețuri și se pot expedia în ziua în care a fost plasată comanda, deoarece nu necesită nici un fel de prelucrare ulterioară.

Acestea sunt ideale pentru un evenimente unice (baluri, concerte, evenimente social-culturale, convenții, etc.), sau aplicate pe produse pentru care utilizarea unei holograme generice, care este vandută și altor clienți, oferă gradul necesar de securitate.

Hologramele personalizate prin imprimare pot include coduri alfa numerice care oferă un grad mai mare de securitate și ajută la identificarea produsului într-un lot. Acestea se pot dovedi foarte utile pentru a depista un aparat care a fost returnat, pentru a depista un defect specific unui lot, sau pentru a identifica un produs de pe piata lansat in editie limitata.

Hologramele personalizate prin imprimare cu logo-ul companiei dumneavoastră oferă un nivel de securitate mai ridicat. Acestea se fac după semnarea unui contract de execuție și nu le vom reproduce pentru alți clienți, asta făcând produsul mai greu de replicat.
Imprimarea se face cu o compozitie de rășini speciale cu o durabilitate foarte ridicată, doar diverse tratamente chimice pot deteriora aspectul hologramelor.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Google Analytics

Folosim Google Analytics pentru a va oferi o cat mai buna experienta atunci cand folositi site-ul nostru.

,_ga,_gid,_gat,_gac_
Gooogle Analytics

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.